Attraktioner og serværdigheder

JyllandsAkvariet
I JyllandsAkvariet kan du komme HELT TÆT på de mange finurlige og farverige fiskearter, der lever i Nordsøen og Limfjorden.
– Kom, se, rør, følg og vær med til at fodre de fisk, der svømmer rundt og lever godt i akvariet i Thyborøn.
Måske du tør tage en krabbe i hånden eller stryge en haj på ryggen?
Outdoor ture – tag med JyllandsAkvariet på:
Ravsafari
Sælsafari
Natursafari
Østerssafari
Se mere om safariturene i JyllandsAkvariets turkalender

Kystcentret
Mærk Vesterhavets kræfter!
Kystcentret er unikt beliggende få meter fra det brusende Vesterhav. Et formidlings- og oplevelsescenter med masser af aktiviteter for hele familien.
Et besøg på Kystcentret er en aktiverende rejse gennem hav, bølger, brænding, strøm, vind og vejr, gennem sand og klitter, gennem havbund, strand og kyster – det er en rejsefortælling om livet på kysten, om det grænseløse hav og om det livgivende hav.

Sneglehuset
Sneglehuset ligger for enden af Sneglevej i Thyborøn.
Overalt både ude og inde, er murværk og møbler dækket af sindrige mønstre, skabt af muslingeskaller og sneglehuse. Dette fantastiske hus er skabt af en enkelt mand gennem et langt liv.

Themis Skatepark
Den gamle atletikstadion i Thyborøn, Vesterhavsgade 86, blev i løbet af 2018 forvandlet til en af Vestjyllands fedeste skateparker.
Her kan børn i alle aldre og andre interesserede, prøve kræfter af hvad enten der er på skateboard eller løbehjul – her er lidt af hvert, uanset om du er øvet eller nybegynder er du velkommen. Flere eksperter både national og international, har allerede testet banen af og synes det har været en super fed oplevelse at besøge parken.
– Så husk dit skateboard, løbehjul, hjelm og beskyttelses udstyr – næste gang du besøger byen.