Udforsk naturen

Vesterhavet – et besøg værd året rundt!
Tag familien med og bliv blæst i gennem ved havet, sæt dragen med vinden, fang en fisk (dem er der nok af) eller gå på ravjagt.
Nyd en dukkert ved vores fantastiske badestrand, hvor livredder tårnet i perioden 28. juni til 21.august mellem klokken 10 og 18, er bevogtet af Trygfondens livreddere.

Både Vesterhavets vilde vande og Limfjordens milde er velegnet til vandsport.
Hvad enten du er windsurfer, er til stand up paddle, kitesurfer eller kajakroer – ja så der virkelig mange muligheder her i området.
Udforsk også Lemvig Marina, Thorsminde og Klitmøller som jo ligger lige i nabolaget.
Er du nybegynder og kunne du godt tænke dig at prøve vandsporten af, står flere lokale ildsjæle i sæsonen klar med forskellige introduktionstilbud til vandsport. Læs mere om områdets surfsports her.

Kontakt de lokale sejlklubber og hør om deres introduktions tilbud indenfor vandsport:
Thyborøn Sejlklub
Lemvig Sejlklub

Naturrum Thyborøn
Naturrum Thyborøn starter ved parkeringspladsen i sydenden af Vesterhavsgade. Der er skilte, der viser vej. I området er der overdækket rasteplads med borde/bænkesæt og toilet. Ovenfor diget er der legeplads, udsigtsplatform med udsyn over Vesterhavet. Fra området udgår to vandreture på henholdsvis 4 og 11 km.

Vandreture
Se en oversigt over vandreture i området

Cykelruter
Se en oversigt over cykelruter i området

Er der spørgsmål til noget af dette, er i meget velkommen til at kontakte os, og vi vil gøre alt hvad vi kan for at hjælpe jer.